Bästa och mest prisvärda spelen för Android

Det finns en uppsjö av roliga, bra och prisvärda mobilspel. De flesta är anpassade för IPhone och IPad. Men om du vill spela samma spel på Android kan spelen se annorlunda ut eller rent av kosta mer. Här går vi igenom de bästa spelen du kan spela på Androidenheter just nu.

Vi har tidigare skrivit om att mobilspel och mer surf i samband med det leder till högre surfpriser. Men Nu ska det handla om vilka mobilspel som är bra att spela på Android och vilka som är prisvärda. På Google Play finns det massor av spel, men alla är långt ifrån värda att ladda ner. Så läs här för att få bra tips.

Spel med klassisk spelkänsla

Super Mario Run har funnits ett tag, men inte lika länge för Androidenheter. Spelet är enkelt i sin utformning där du som spelare hoppar dig igenom olika banor med precision. Det finns en gratisversion men några få banor, vill du spela mer kostar det i dagsläget 109 kronor för att ladda ner nästa version. Crashlands är ett spel i SciFi anda. Där spelar du en rollfigur som är strandsatt på en främmande planet och ska anpassa dig till livet och strider där. Spelet kostar 55 kronor, men är prisvärt. Ball Pool är ett annat spel med klassisk känsla där du kort och gott spelar biljard mot antingen vänner, dig själv eller spelare världen över- Spelet är gratis men funkar inte utan internet. Cars är ett väldigt roligt men ack så beroendeframkallande spel. Där styr du två olika bilar att samla in cirklar och undvika fyrkanter. Enkelt men samtidigt svårt på höga nivåer. Är också gratis som det ser ut idag. Dessa tips är tagna från denna artikel, och där tipsas även om följande spel: 

”Darkland. Vid sidan av den charmiga huvudkaraktären kan vi inte låta bli att imponeras av både grafiken och musiken. Du får med andra ord en hel del för ynka sju kronor”.